Başbakan'ın özel kalem müdürü emekliye ayrıldı

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 01 Şubat 2008 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hikmet Bulduk, emekliye ayrıldı. Yaklaşık 5 yıldır bu görevi yürüten Bulduk, Başbakan Erdoğan'la görüşerek emekli olmak istediğini belirtti.

Erdoğan'ın talebi kabul etmesinin ardından Bulduk emekliye ayrıldı. Hikmet Bulduk, Başbakan'a en yakın isimlerden biri. Yurtiçi ve yurtdışı gezilerde sürekli Başbakan'ın yanında olan Bulduk, Erdoğan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı döneminde BELTUR'da genel müdür olmuştu. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hikmet Bulduk, aynı üniversitede yönetim organizasyonu konusunda yüksek lisans yaptı.

Zaman

Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü istifa etti

ANKARA Milliyet

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşık 5 yıldır Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Hikmet Bulduk istifa etti. Erdoğan'a en yakın isimlerden biri olan Bulduk'un istifasının nedeni bilinmiyor. Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye bağlı BELTUR'un genel müdürlüğünü yapan Bulduk, Erdoğan'ın Başbakan olmasının ardından da Başbakanlık Özel Kalem Müdürü görevine getirilmişti.

Milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber