Öğrenci aracı uçuruma yuvarlandı: 2 ölü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Şubat 2008 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon'un Maçka ilçesinde, içinde öğrencilerin bulunduğu aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'dan Gümüşhane istikametine giden Sadettin Parlak (25) yönetimindeki 61 AL 762 plakalı panelvan, ilçenin Başar köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 70 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada araçta bulunan lise öğrencileri Adem Sürül (18) ile Abdurrahim Yıldırım (18) olay yerinde hayatlarını kaybederken, sürücü Sadettin Parlak ile araçtaki öğrenciler Abdullah Onur (18), Furkan Ustakurt (17), Mehmet Necmettin Beşikçi, Muhammet Emin Yıldırım (16), Ahmet Yaşar (18) ve Abdülaziz Yıldırım (18) yaralandı.

Yaralılar, kaldırıldıkları Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazada hayatını kaybeden Abdurrahim Yıldırım ve yaralı Muhammet Emin Yıldırım'ın, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortopedi uzmanı olarak görev yapan Dr. Recep Yıldırım'ın oğulları oldukları ve okul arkadaşları ile birlikte piknik için Zigana Dağı'na gittikleri öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber