POMEM belirsizliği sürüyor

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 07 Şubat 2008 01:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı Sayın Beşir ATALAY 2008 yılında yaptığı açıklamada, yıl içerisinde 8.500 polis adayı alınacağını belirtmişti.

Ancak şimdi başvurular alınsa bile, 3 ay da işlemlerin biteceğini varsayım olarak kabul edildiğinde, 2008'in ilk yarısına kadar gelinmiş olacaktır.

Memurlar.net forumunda yazışan üyeler bu belirsizliğe, detaylı bir açıklama ile cevap verilerek, adayların bilgilendirilmesini talep ediyorlar.

Memurlar.net forumundaki üye yorumlarını görmek için tıklayınız.

İŞTE BAZI YORUMLAR

31 Ocak 2008 21:38 Düzenle Sil
Pomem Alımları Yılan hikayesi oldu alımlar biran önce başlamalı işsizlikten gına geldi artık çıldırmak üzereyim. içişleri bakanı duy sesimizi

1 Şubat 2008 09:49 Düzenle Sil
belirsizlik insanı çıldırtıyor.her an açıklanacak düşüncesiyle daimi bi işe giremiyoruz. artık olmaz herhalde deyip kpss'ye hazırlanayım diyorsunuz belki açıklanır diye düşünmekten sıkıntıya giriyor dikkatinizi derslere veremiyosunuz. iki ucu keskin bıçak. en azından kesin bi bilgi lazım. olacak ya da olmayacak! ona göre herkes yolunu çizer. pomemden vazgeçenler oturur kpss ye hazırlanır devam etmek isteyenler en azından neyi beklediğini bilir. en azından bu bekleyişin bi sonu olduğunu bilir!!! çok uzadı bu mevzu çoooook!!!!

1 Şubat 2008 20:45 Düzenle Sil
ülkemizde her geçen gün taşların yerine oturması gerekirken tam tersi belirsizlik artıyor örneğin her yıl şubat ayında öğretmen atamaları olurken bu sene hala alım olup olmayacağı dahi açıklanmadı aynı şekilde pomem alımları için olumlu ya da olumsuz yönde bir açıklama yok.diğer yorum yapan arkadaşlarında dediği gibi en azından bir açıklama bekliyoruz.Burada binlerce arkadaşın gelecek planları söz konusu.Memurlar.net'in ülkemizdeki çarpıklıklara karşı tutumunu biliyoruz ve bu konuda yardım bekliyoruz.

2 Şubat 2008 17:56 Düzenle Sil
arkadaşlar herkeze selam rabbim hepinize sabır versin ben 5.dönem pomem öğrencisiyim bize söylenen okuldaki müdürlerden ne kadar doğru ama alım olmayacak diyorlar. bakanın önünde imzadaymış ama bakanın imzalamaya sıcak bakmıyormuş hayırlısı

2 Şubat 2008 21:47 Düzenle Sil
Bu böyle olmamalı. Diğer forum sitelerinde millet birbirlerini yiyor. Sırf bu belirsizlikten dolayı. Birisi başvurular 2008 Kpss'den sonra olcak. Bazıları Bakanın 2008'in ilk yarısında 8500 polisin alınacağını hatırlatıyor. Kıyamet bundan sonra kopuyor. Biz hangisine inanalım söyleyin lütfen! Bu mevzu emin olun gündemden daha önemli. Öğretmen atamaları bile açıklanmadı. Neden bu belirsizlik, neden bu plansızlık. Bizler önümüzü göremeyecekmiyiz?
lele_bjk

2 Şubat 2008 22:39 Düzenle Sil
sayın bakanın neden imzalamadığını anlayabilmiş değilim. sorun kadro sorunuysa unakıtana başvurmak lazım o da ne yapar bilemem. Ama denmiyormuyduki polis sayımız avrupa standartlarının çok altında diye. EEEEE ??????

3 Şubat 2008 08:39 Düzenle Sil
adece pomemde değil belirsizlik bütün kadrolarda belirsizlik var...tek korkum bu arada kriz olması...herşeyi silip süpürür...dua edelim arkadaşlar biran önce olsun...bu arada 2008 kpssden sonra olacak diyenlere aklım ermiyor...içişleri bakanı ilk altı ayda dedi ve şimdiye kadar devletimizin trilyonlar harcadığı tane pomem okulu 2 aydan fazla kapalı kalmadı...ne diyelim bekletilmeye devam...
akincaz

3 Şubat 2008 11:05 Düzenle Sil
adamların elinde plan proğram yok ki. rasgele her şey. kervan yolda dizilir mantığı.
kashna_turk

3 Şubat 2008 11:39 Düzenle Sil
Arkadaşlar bende şuanda 5.dönemde okuyorum az bir suremiz kaldı bizim burda da söylenen alımların kpss sonrası yapılacağı yönünde bekleyen arkadaşlara bol sabırlar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber