Öğretmenden okula 3 bin YTL'lik kamera sistemi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Şubat 2008 10:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Tuncay ÇANKAYA/BİLECİK,

BİLECİK'teki Osmangazi İlköğretim Okulu'nda öğretmen, yaşındaki Erol Altekin, babasının ölüm yıldönümünde 3 bin YTL harcayarak görev yaptığı okuluna kamera sistemi kurdurdu.

Sosyal bilgiler öğretmeni Erol Altekin, babası Hulusi Altekin'in 8 yıl önce 70 yaşındayken öldüğünü, kendisine garimenkuller bıraktığını söyledi. Evli bir çocuk babası Erol Altekin, mirasın bir bölümünü satarak çeşitli okullara yardımda bulunduğunu anlatırken, babasının ölüm yıldönümünde görev yaptığı Bilecik Osmangazi İlköğretim Okulu'nun giriş- çıkışları ve koridorlarına 8 güvenlik kamerası yerleştirerek 3 bin YTL harcama yaptığını belirtti.

Evli ve 1 çocuk babası Erol Altekin, babasının ölümünden sonra Bilecik'te yaklaşık 90 bin YTL harcayarak Osmangazi İlköğretim Okulu'na Atatürk köşesi yaptırıp konferans salonu ile bir sınıfı, araç- gereçlerle donattı. Altekin daha önce görev yaptığı Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi'ne de kütüphane kurup, sınıflar için 22 televizyon ve 1 adet fotokopi makinesi aldı. Altekin aynı lisenin tüm sınıflarına öğrenci ve öğretmenler için askılıklar yaptırdı, okulun eskiyen demir doğrama ve ahşap kısımlarını yeniletti.

Son olarak görev yaptığı Osmangazi İlköğretim Okulu'na babasının ölümünün 8'inci yıldönümünde 3 bin YTL harcama yaparak kamera sistemi kuran Erol Altekin, ?Rahmetli babam bana hayırlı işler yapmamı söylerdi. Bence en büyük hayır işi eğitime yapılan katkıdır. Bu tür hayırlı işleri yapmaya devam edeceğim'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber