'Mini etekli olduğu için kezzap atıldı' haberi yalan mı?

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 14 Şubat 2008 17:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mini etekli oldukları için şırınga ile bacaklarına yanıcı bir madde atıldığı iddia edilen Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi B.S.Y(11) bazı gazetelerde yapılan haberlerin kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

Cengiz Topel Lisesi karşısında yürürken yolda bir anda bacağında yanma hissettiğini belirten B.S.Y bunun üzerine hastaneye giderek tedavi olduğunu belirtti.

Kesinlikle kendisine laf atma yada mini etek ile dolaşıyorsun diye bir kimsenin laf atmadığını anlatan B.S.Y, "Kesinlikle yapılan haberler yalan. Kendileri uydurmuşlar. Böyle bir şey olmadı. Benim eteğimde zaten uzundu. Nereden uydurmuşlar bu haberi bilmiyorum." dedi.

Öte yandan isminin açıklanmasını istemeyen bir dershanede memur olarak çalışan E.İ (25) bu olayların yaşandığı saatlerde Atatürk Caddesi'nde üst geçitten aşağıya indikten sonra Devlet Hastanesi önüne geldiğinde sağ bacağında bir yanma hissettiğini belirterek, "Aldırış etmedim eve vardım. Evde pantolonumun yırtıldığını gördüm. Bacağımda da küçük bir yanık oldu. Emniyete gitmedim. Ben hiç farkında olmadan oldu." dedi.

KIZLAR EŞKAL VEREMİYOR

Mersin'in Tarsus ilçesinde biri ilköğretim okulu, diğeri lise öğrencisi iki kızın bacağına kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından yanıcı madde döküldü.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Tokyürek'in verdiği bilgiye göre, ilköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi B.Y'nin (13) bacağına Atatürk Caddesi, lise son sınıf öğrencisi G.K'nin (17) bacağına ise Cengiz Topel Caddesi Yıldızlar kavşağı yakınında kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından asit benzeri yanıcı madde döküldü.

Tokyürek, okula giden kız çocuklarının çoraplarının yırtılarak, mor leke görmeleri ve acı hissetmeleri üzerine Tarsus Devlet Hastanesi'ne gittiklerini belirterek, ''Kızlar eşkal veremiyor. Şu an olayı kimin ve neden yaptığı araştırılıyor'' dedi.

Tokyürek, mobese kameralarının da izlendiğini, savcılık tarafından laboratuvara gönderilen yanıcı maddenin ne olduğunun inceleme sonucu anlaşılacağını bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber