MEB Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Acır: Meslek liselerine rağbet artacak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Şubat 2008 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Hüseyin Acır, Hatay'ın İskenderun ilçesinde meslek lisesi müdür ve öğretmenleri ile toplantı düzenledi.

İskenderun Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Nazmi Bozoğlan, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altay ve meslek lisesi öğretmenleri katıldı.

Toplantıda söz alan Milli Eğitim Bakanlığı Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürü Hüseyin Acır, meslek liselerine olan taleplerin artması ve okullardaki alt yapıların güçlenmesi amacıyla çaba sarf ettiklerini söyledi.

Acır, "Hatay'a yapılması düşünülen iki ayrı meslek lisesinin altyapısı ve çalışmalarını yerinde görmek amacıyla İskenderun'a geldim. Son yıllarda meslek liselerine olan talepler artmaktadır. Bizlerde öğrencilerimize hayata hazırlamak, onları meslek sahibi yapmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda önce Hatay'a ardından da İskenderun'a gelerek müdür ve öğretmenlerimizle görüşüyoruz ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak sorunlarını dinliyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber