Tapu, sicil müdür yardımcılığı için görevde yükselme sınavı açtı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 20 Şubat 2008 10:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

T.C.

BAYINDIRLIK VE İSKAN BAKANLIĞI

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı

Sayı : B.09.1.TKG.0.71.00.06-903.03./ 5296 15/02/2008

Konu : Görevde Yükselme Eğitimi

-HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE

-TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞINA

-İÇ DENETİM KOORDİNATÖRLÜĞÜNE

-BÜTÜN DAİRE BAŞKANLIKLARINA

-DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜNE

-SİVİL SAVUNMA UZMANLIĞINA

-ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜNE

-BÜTÜN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNE

İlgi:a) Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği.

b) Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personeli Yer Değiştirme Suretiyle Atama Esaslarına Dair Yönetmelik

İlgi (a) Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Genel Müdürlüğümüz Merkez ve Taşra Teşkilat Birimlerinde çalışan personeller arasında Tapu Sicil Müdür Yardımcısı (Ekli Liste) ve Eğitim Uzmanı (Ekli Liste) kadrolarına sınavla atanmak üzere Görevde Yükselme Eğitimi yapılacaktır.

Görevde Yükselme Eğitimine ilişkin duyuru üzerine, durumları aranılan şartlara uyan personelin duyuruda belirtilen kadrolardan sadece birine ilişkin dilekçesi birimleri aracılığı ile Personel Dairesi Başkanlığına iletilecektir.

Görevde Yükselme Eğitimini tamamlayanların,Yönetmelik kapsamındaki görevlere atanabilmeleri için, Görevde Yükselme Sınavına katılarak başarılı olmaları şarttır.

İlgi (a) Yönetmelik kapsamında şartları tutan personellerden, Görevde Yükselme Eğitimine katılıp,yapılacak olan sınavda başarılı olanlara ilişkin ; İlgi (b) Yönetmeliğin 7/1 maddesi kapsamında ?ataması yapılan personelin ilişiği, atamanın ilgili birime ulaşmasından itibaren en geç bir ay içerisinde? kesilecektir.

Tapu Sicil Müdür Yardımcısı ve Eğitim Uzmanı unvanları için ilgi (a) Yönetmelikte belirtilen şartları taşıyan isteklilerin, ekli ?Görevde Yükselme Sınavına Katılma Talep Formu?nu(Ek-1) doldurarak birim amirlerince tasdik edildikten sonra, birimleri, Başkanlıkları/Bölge Müdürlükleri aracılığıyla, 14/03/2008 tarihi mesai bitimine kadar Personel Dairesi Başkanlığında olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir. (Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır)

Görevde Yükselme Eğitimi ve sınavının yapılması esnasında gerekli önlemlerin alınabilmesi için, Görevde Yükselme Eğitimine başvuracak personellerimizden özürlü olanların (işitme, görme, ortopedik vb.) özür durumlarını gösterir belgelerinin ( sağlık raporu ve özürlü kimliği vb.) asıllarını veya onaylı suretlerini başvuru evraklarına eklemeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve Başkanlığınıza/Bölgenize bağlı birimlere ve birimlerce tüm personele ivedilikle duyurulmasını rica ederim.

Mehmet Zeki ADLI

Genel Müdür

Görevde Yükselme Eğitimi Talep Formu görmek için tıklayınız.

Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Genel ve Özel Şartları görmek için tıklayınız.

Eğitim Uzmanı Genel ve Özel Şartları görmek için tıklayınız.

Tapu Sicil Müdür Yardımcısı Boş Kadroları görmek için tıklayınız.

Eğitim Uzmanı Boş Kadroları görmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber