Öğretmene bıçaklı saldırı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2008 18:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir ilköğretim okulu müdür yardımcısının, bir öğrencisinin velileri tarafından bıçakla yaralandığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Celalettin Sayhan İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcısı Metin Balta (35), okulda arkadaşlarıyla sürekli kavga ettiği belirtilen 8. sınıf öğrencisi H.D'yi (15) odasına çağırarak uyardı.

Ders bitiminde İbrahim Atalı Lisesi son sınıf öğrencisi ağabeyi Y.D.

(18) ve amcası Hüseyin D'nin (44) yanına giden H.D, müdür yardımcısı Metin Balta ve Müdür Kazım Baran'ın (41) kendisini azarlayıp, kulağını çektiğini söyledi.

İşlettiği kafeyi kapatarak, yanına yeğenlerini alıp okula giden Hüseyin D, okul kapısında özel güvenlik görevlisine, Müdür Yardımcısı Metin Balta'nın kendisini çağırdığını söyleyerek içeriye girdi. Hüseyin D, yeğenini dövdüğünü iddia ederek, okul müdürü ve müdür yardımcısıyla tartışmaya başladı.

Babaları öldükten sonra yeğenlerini kendisinin büyüttüğünü ifade eden Hüseyin D, "O çocuğun kılına zarar gelmesine izin vermem. Birine zarar gelecekse o, siz olursunuz" diyerek, kavga etmeye başladı.

Bu sırada, amca Hüseyin D. ile Y.D. yanlarında taşıdıkları bıçakla Metin Balta'yı sırtından ve karın boşluğundan bıçakladı.

Öğretmenlerin kavgayı haber vermesiyle okul civarında önlem alan Çocukları Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Y.D. ve H.D.

yakalandı.

Hüseyin D, bir süre sonra elinde bıçakla yeğenlerinin götürüldüğü Şehit Erkut Akbay Polis Merkezi'ne gelerek, teslim oldu.

Yaralı öğretmen Metin Balta ise aşırı kan kaybetmesi üzerine ambulans beklenmeden, mesai arkadaşları tarafından otomobille Adana Numune Hastanesine götürüldü. Ağır yaralanan Balta, buradaki ilk müdahalenin ardından Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Yüreğir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber