Okul müdür vekiline taciz suçlaması savcılıkta

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 04 Mart 2008 17:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

ADANA'da bir ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki H.'yi odasına çağırıp elle sarkıntılık yaptıktan sonra öpmeye çalıştığı öne sürülen okul müdür vekili hakkında soruşturma açıldı. Milli Eğitim müfettişlerince yapılan soruşturma sonunda müdür vekili İ.G. hakkında Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma açılırken, öğrenci başka okula nakledildi.

G. İlköğretim Okulu Müdür Vekili'ne geçen pazartesi günü taciz suçlaması yapıldı. Nöbetçi öğrenci listesiyle ilgili odasına çağırdığı kız öğrencinin ağlayarak dışarı çıkıp kendisini okul tuvaletine kilitlemesine üzerine, 2 müdür yardımcısı ile rehberlik öğretmeni durumu tutanakla kayıtlara geçti. H.'nin iddiayı ailesine anlatması üzerine skandal ortaya çıktı. Ailenin şikayetçi olması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldı. Suçlanan müdür vekili emeklilik dilekcesi vererek görevinden ayrılırken, öğrenci başka bir okula nakledildi.

Müdür Vekili İ.G. haksız yere suçlandığını iddia ederek, ?Odama giren öğrenciye nöbetle ilgilenen kişinin ben olmadığımı, bir müdür yardımcısının ilgilendiğini söyledim ve odadan çıktı. Ne oldu anlayamıyorum, ?Çamur at izi kalsın' şeklinde bana iftira atılıyor. 30 yıllık öğretmenim. Öğrencilerin hepsi benim çocuklarım? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber