Emekli Astsubaylar İzmir'de yürüdü

Haber Giriş : 03 Ekim 2004 06:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekli astsubayların çağın gerisinde özlük haklarına reva görüldüğünü belirten yaklaşık 3 bin kişi İzmir'de gösteri yaptı. Emekli astsubaylar, ?Sesimizi duyun, sırada Ankara var' dedi

TÜRKİYE Emekli Astsubaylar Derneği İzmir Şubesi'nin düzenlediği eylemde, binlerce emekli astsubay ve ailesi İzmir Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Aydın, Manisa, Denizli, Çanakkale ve Muğla'dan gelen üç bin kişi önce sloganlar atarak yürüdü daha sonra da İzmir Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde miting düzenledi.

TEMAD Genel Başkanı Mustafa Erol, ?Bizler Genelkurmay Başkanlığı'mızdan şefkat bekliyoruz. Bu şefkat gösterilmez ise bugün buradayız, yarın Ankara'dayız. Bunun bilinmesini istiyoruz' diye konuştu.

TEMAD İzmir İl Başkanı Aykut Özer ise emekli astsubayların çağın gerisinde özlük haklarına reva görüldüğünü öne sürdü. Özer, ?Bölücü terör örgütü mensuplarına bile eve dönüş yasası çıkartılan ülkemizde, canı pahasına ülkesini savunarakgörev yapan ve psikolojisi bozulan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının, İç Hizmet Kanunu gereği aldığı cezaların, hiç olmazsa bir kısmı için af çıkartılmasını istiyoruz' dedi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber