Öğrencilerin olduğu programda içki rezaleti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2008 22:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tekirdağ Tabipler Odası tarafından düzenlenen programda anasınıfı öğrencilerinin yanında içki içilmesine veliler tepki gösterdi.

Tıp Bayramı Haftası kapsamında Tekirdağ Tabip Odası bir dizi etkinlik düzenledi. İl Kültür Müdürlüğü'nde organize edilen programda ilköğretimler arasında düzenlenen 'Sağlık ocakları' konulu resim yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi. Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Aytaç Aras ve İstanbul Tabip Odası Başkanı Özdemir Aktan öğrencileri ödüllendirdi. Öğrenciler aileleri ile birlikte ödül almanın mutluluğunu yaşadı. Resimlerin incelenmesinin ardından Tıp Bayramı nedeniyle verilen kokteyle geçildi. Kokteylde içki servisi yapıldığı görüldü. Büyüklerin şarap ve rakı içtiği kokteylde miniklere meyve suyu ikram edildi. Kokteyle davetli olanlar minik öğrencilerin gözleri önünde içki bardaklarını yudumladı. İçki servisinin yapıldığı masa etrafında toplanan minikler, meyve suyu almak için sıra bekledi.

Anasınıfı öğrencilerinin yanında içki içilmesi veliler tarafından tepkiye neden oldu. Bazı veliler içki içilmesi nedeniyle töreni terk etti. Çerkezköy 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda okuyan oğlu Sait'in ödül töreni için geldiğini ifade eden öğrenci velisi Kürşat Arı, "Oğlum resim yarışmasında dereceye girdi. Onun için buradayız. Oğlumla birlikte arkadaşlarının ve kendisinin yaptığı resimleri inceledik. Öğrencilerin yanında içki dağıtılmasını beklemiyorduk. Daha önceden içki olacak diye bir şey söylenmedi. Bu olayı kınıyoruz. Kabul edilemez bir durum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber