Ambulans 2 km'lik yolu 25 dakikada gelince..

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2008 19:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'in Nizip İlçesi'nde cenaze konvoyundaki bir otomobilin çarptığı yaşlı adam 25 dakika ambulans bekledi. Geç gelen ambulans vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gaziantep'in Nizip İlçesinde Menderes Mahallesi Eski Gaziantep yolunda meydana gelen trafik kazasında Gaziantep'teki bir yakınlarının cenazesine giden konvoyda bulunan 27 yaşındaki İbrahim Öztekin yönetimindeki 27 NA 600 plakalı otomobil, ekmek almak için karşıdan karşıya geçmeye çalışan emekli 63 yaşındaki Hasan Kaya'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kaya, ağır yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis'e bildirdi.

Kaya, asfalt üzerinde yaklaşık 25 dakika boyunca ambulans bekledi. 25 dakika sonra 2 kilometre uzaklıktan kaza yerine gelen iki ambulans çevredeki vatandaşların tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, ilçe merkezinde meydana gelen bir kazaya ambulansın bu kadar geç gelmesine bir anlam veremediklerini, bu soruna bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Hasan Kaya, ambulansla Nizip Devlet Hastanesi Mehmet Cankesen Acil Ünitesi'ne oradan da Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Kazaya sebep olan sürücü İbrahim Öztekin Nizip Emniyet Müdürlüğü tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber