Ankara'da rögarda patlama:2 yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2008 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Küçük Esat semtinde, rögar sisteminde meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Esat Caddesi'nin Yaprak sokak girişi yakınında meydana gelen olayda, Türk Telekom ekiplerinin çalışması sırasında rögar sisteminde bir patlama meydana geldi. Bunun ardından Esat ve Tunalı Hilmi caddelerinde de aynı sistem üzerindeki 9 rögarda daha patlama yaşandı.

İlk patlamada, bir taksi durağında çaycılık yaptığı belirtilen Aslan Çamalan; Tunalı Hilmi ve Esat caddeleri kavşağındaki patlamada ise yoldan geçen Cemal Topçu yaralandı. Ankara Numune Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayın ardından patlamanın meydana geldiği yerler polis ekiplerince güvenlik şeridi çekilerek, kontrol altına alındı. Yaya ve araç trafiğine kapatılan bu bölgelerde patlamaların meydana geldiği yerlerde, itfaiye ve EGO ekipleri inceleme başlattı.

Yetkililer, patlamaların rögar sistemindeki metan gazı sıkışması ya da doğalgaz sızıntısından kaynaklanmış olabileceğini, konunun araştırıldığını söylediler.

Bu arada, taksi durağında çalışan bir görgü tanığı, patlamanın Türk Telekom ekiplerinin çalışması sırasında, çakmak yakılması nedeniyle sistemde sıkışan gazın patlaması sonucu yaşandığını öne sürerek, yaklaşık bir haftadır gaz kokusu aldıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber