Kayıp ilköğretim öğrencisi, ölü bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2008 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'da 4 gündür kayıp olan ilköğretim 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki İsa Özteme, ölü bulundu.

Diyarbakır Nuriye Çelebi Eser İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi İsa Özteme'nin 9 Martta kaybolması üzerine, ailesi polise başvurdu.

Yapılan çalışmalar sonucunda İsa Özteme'nin cesedi, Bağlar beldesindeki mezarlık ile bir evin duvarları arasında bulundu.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, buluştuğu 14 yaşındaki çocuğun, İsa Özteme'yi, abisiyle kaldığı eve götürdüğünün belirlendiğini bildirdiler.

Özteme'nin daha sonra cesedinin bulunduğunu kaydeden yetkililer, ''Olayın faili 2 kardeş olan O.D. ve B.D. gözaltına alındı. Özteme'nin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Özteme'nin organlarında herhangi bir sorun yok. Olayla ilgili soruşturma sürüyor'' dediler.

Özteme'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenaze, Yeniköy Mezarlığı'nda gözyaşları içerisinde toprağa verildi. İsa'nın cenazesinin defni öncesinde mezara giren anne Ayfer Özteme'yi, yakınları güçlükle mezardan çıkardı. İsa, gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

Abdullah Özteme İsa'nın 7 çocuğundan biri olduğunu, kaybolan oğlunu bulmak için resimlerini dağıttığını söyledi.

Oğlunun 2 kardeşin evine kendi isteği ile gitmediğini, yanında kuzeni olduğu sırada kaçırıldığını savunan Özteme, ''Oğlumun bulunması için polise başvurdum. Polise 2 kardeşten şüphelendiğimizi söyledim. 2 kardeşin evinde arama yapıldı, fakat oğlum bulunamadı. Daha sonra oğlumun cesedi bulundu. Oğluma nasıl kıyarlar'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber