Mustafa Kemal Üniversitesinde aşk cinayeti!

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2008 11:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mustafa Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nde okuyan genç önce kendisine terk eden sevgilisini sonra da kendini vurdu. Öğrencilerin durumu ağır...

Aynı bölümde bir genç kız, arkadaşının kendini terk etmesine tahammül edemeyince kuru sıkı tabancayla önce aşkını vurdu sonra kendi kafasına ateş açtı. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan gençlerin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İddialara göre, MKÜ Tayfur Sökmen Yerleşkesi kafeterya önünde, geçen yıl MKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü'nden mezun olan Adanalı Ufuk A. (23), aynı bölümün 2. sınıfında eğitim gören kız arkadaşı İzmirli Özlem D. (21) ile kendini terk ettiği için tartıştı. Arkadaşlarının yatıştırmaya çalıştığı Ufuk, hırsını alamayınca Adana'dan kalkıp Antakya'ya gelirken yanında getirdiği kuru sıkı tabanca ile kız arkadaşı Özlem'i gözünden ve kolundan yaraladı. Ardından kendi kafasına silahı dayayarak 2 el ateş açtı. Silah sesleriyle yankılanan Biyoloji Bölümü kafeterya önü olayı haber alan jandarma ekipleri tarafından kuşatıldı.

Ağır yaralanan Ufuk ve Özlem, oldukları yere yığılıp kalınca olay yerine çağrılan ambulanslarla Önce Hatay Devlet Hastanesi'ne ardından Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Özlem, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edilirken Ufuk, Antakya Devlet Hastanesi yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor.

Özlem'in bir gözünü kaybettiği aşk cinayetinde Ufuk'un ise beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

Adana'dan Antakya'ya gelen Ufuk'un ailesi yaşananlara bir anlam veremedi. Ufuk'un babası ise olayı duyduğunda fenalaşınca oğlunu hastanede görmeye gelemedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber