Milli Eğitim Bakanlığı, TTK eski başkanı Erdoğan'ı silmedi

Haber Giriş : 26 Mart 2008 10:07, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

-Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı görevinden 18 Şubat 2008 tarihinde ayrılan Doç. Dr. İrfan Erdoğan'ın ismi Bakanlık web adresindeki telefon defterinden hala çıkarılmadı.

- Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı görevinden 18 Şubat 2008 tarihinde ayrılan Doç. Dr. İrfan Erdoğan'ın ismi Bakanlık web adresindeki telefon defterinden hala çıkarılmadı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Talim ve Terbiye Kurulu (TTK) eski başkanı Doç. Dr. Erdoğan, 18 Şubat'ta ?Başkanlığım süresince 1926 yılında yüce Önder Atatürk'ün kurduğu bir Cumhuriyet kurumunu yönetmenin bilinciyle hareket ettim. Eğitim ve öğretim için öncülük yaptığım ve rol oynadığım her bir çalışmada ayrı bir mutluluk yaşadım. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı gibi yüce bir görevi yürütürken edindiğim tecrübeleri de kullanarak eğitim sistemimizin iyileştirilmesi için bundan sonra da çaba sarf edeceğim? diyerek görevinden ayrılmıştı.

-5 HAFTA GEÇTİ-

Milli Eğitim Bakanı Çelik ile Doç. Dr. Erdoğan arasında bir süredir yaşanan gerginlik de bu istifa sonrasında ortaya çıkarken, konu ile ilgili birçok haber de kamuoyuna yansımıştı. Erdoğan'ın görevden ayrılmasının ardından TTK Başkanlığı görevi vekaleten Merdan Tufan getirildi. TTK Web adresinde de yapılan değişiklik hemen yansıtılmasına karşın, söz konusu değişiklik MEB'in telefon defterine yansıtılmadı. İstifanın ardından 5 hafta geçerken, MEB'in ?http://imdb.meb.gov.tr/REHBER/BAKANLİK%20REHBER%20LİS/talimterbiye.htm? adresindeki telefon rehberinde Kurul Başkanı olarak Doç. Dr. İrfan Erdoğan gözükmeye devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber