Astsubayı kendi silahıyla bacağından vurdular

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Nisan 2008 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İZMİR'DE ASTSUBAYI KENDİ SİLAHINLA BACAĞINDAN VURDULAR

- YARALI ASTSUBAY YAĞMUR ALTINDA AMBULANS BELKEDİ

- OLAY YERİNE AMBULANS GEÇ GELİNCE ÇEVREDEKİ VATANDAŞ KAN KAYBINI DURDURMAK İÇİN YARALININ BACAĞINI İPLE SARDI

ARİF ÇAYAN

İZMİR (İHA) -Çiğli Ana Jet Üssü'nde görev yapan Astsubay V.A. (30), bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kimlikleri belirsiz 2 kişi tarafından, kendi silahı ile sol bacağından vurularak yaralandı. Zanlıların Astsubay V.A'yı yaraladıktan sonra beylik silahını da alarak, plakası belirlenemeyen kırmızı renkte Şahin marka bir otomobille kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay gece saatlerinde Karabağlar, 4261 Sokak'taki Yunus Emre Parkı içerisinde meydana geldi. İddiaya göre Çiğli Ana Jet Üssü'nde görev yapan Astsubay V.A. (30) bilinmeyen bir nedenle kimlikleri henüz tespit edilemeyen 2 şahısla tartıştı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Astsubay V.A. belindeki beylik silahını çıkardı. Daha sonra araçlarından inen kimlikleri belirsiz 2 şahısla astsubay arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında zanlılar V.A.'nın

silahını elinden almayı başardı. V.A.'yı silahla sol baldırından vurarak yaralayan zanlılar, daha sonra plakası alınamayan kırmızı renkli Şahin marka bir otomobille olay yerinden kaçtı. V.A.'yı yaralı halde gören vatandaşlar, durumu polise ve acil yardım ekiplerine bildirdi. Olayı duyan astsubayın annesi H.A., oğlunu kanlar içerisinde yerde yatarken görünce, büyük üzüntü yaşadı. Vatandaşlar V.A.'nın çok fazla kan kaybetmemesi için astsubayın kemerini, çevreden buldukları ip ve inşaat telini bacağına doladı.

Yağmur altında yerde yatan V.A. olay yerine gelen ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. V.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber