Vakıfbank'tan öğretmenlere özel kart

Haber Giriş : 10 Ekim 2004 21:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakıfbank daha önce Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarına ve öğretmenlere yönelik başlattığı özel avantajlar içeren bankacılık uygulamalarına, çıkardığı MEB logolu ve 'öğretmenim' özel kredi kartıyla devam ediyor.

Vakıfbank ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında daha önce imzalanan protokol çerçevesinde, bakanlık mensupları ve öğretmenlere yönelik özel avantajlı bankacılık uygulamaları devam ederken, bu protokol kapsamında basımı tamamlanan MEB logolu 650 bin adet kredi kartının dağıtımına bu hafta başlandığı kaydedildi. Ücretsiz olarak verilecek olan 'Öğretmenim' kartıyla, kart sahiplerine yapmış oldukları her türlü harcamaya karşılık yüzde 0.05 oranı ile daha fazla VakıfPara biriktirme avantajı sunulurken, bu harcamalar üzerinden hesaplanacak yüzde 0.05 oranındaki tutar, Vakıfbank tarafından Eğitime yüzde 100 Destek Kampanyası'na aktarılacak. Uygulamada ayrıca Vakıfbank'ın her türlü bireysel kredi uygulamalarından cari faiz oranının yüzde 5 eksiğiyle faydalanan MEB çalışanlarına, 'Öğretmenim' Kredi Kartıyla da yürürlükte olan faiz oranından yüzde 10 daha ucuz faydalanma imkanı sunuluyor.

Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliğini, öğretmenlere konut edindirme projesi alanında da sürdüren Vakıfbank, bakanlık ile TOKİ (Başbakanlık Toplu Konut İdaresi) arasında imzalanacak veya imzalanmış protokoller kapsamında çalışanlara uygun koşullarda kredi kullandırmasının yanısıra üye kaydı, peşinat ve taksit tahsilatı gibi işlemleri de doğrudan gerçekleştirerek ek kolaylıklar tanıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber