Ben köy öğrencisiyim çok değerliyim

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2008 17:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ağrı Doğubayazıt Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü, köy okularında öğrenim gören ilköğretim öğrencilerine yönelik başlatılan 'Ben Köy Öğrencisiyim Çok Değerliyim' projesi başlattı.

Ağrı Doğubayazıt Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı köy okularında öğrenim gören ilköğretim öğrencilerine yönelik başlatılan 'Ben Köy Öğrencisiyim Çok Değerliyim' projesi kapsamında Uzunyazı İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 45 öğrenci ilçe merkezine getirildi.

Öğrenciler, Doğubayazıt Kültür Merkezi'nde de ilk defa sinemayla tanışırken, öğrencilere 'Buz Devri' isimli animasyon filmi izletildi.

Doğubayazıt Kaymakamı Cemalettin Demircioğlu'nun girişimleri ile ilçede bulunan kültür merkezi konferans ve tiyatro salonuna sinama perdesi yaptırılarak hizmete sunulan sinema salonu, Uzunyazı İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.

İlçede ilk olması nedeniyle sinemaya yoğun ilgi gösterilirken, öğrenciler de 'Buz Devri' animasyon filmini izledi.

Öğrenciler yemeği ise Yatılı İlköğretim Okulu'nda (YİBO) yedi. Yemeğe, Kaymakam Demircioğlu da katılarak Milli Eğitim Müdürü İshak Aslan ile servis yaptı.

Yemek dağıtımı sırasında öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan Kaymakam Demircioğlu, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Doğubayazıt YİBO'da incelemelerde bulunan Kaymakam Cemalettin Demircioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İshak Aslan, pansiyonları gezdi.

Demircioğlu, öğrencilere düzenli banyo yapıp yapamadıkları, yemeklerden memnun olup olmadıkları, kütüphane ve bilgi teknoloji sınıfından istedikleri zaman faydalanıp faydalanmadıklarını sorarak öğrencilerin taleplerini dinledi.

Öğrencilerle beraber yemek yiyen Kaymakam Demircioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan, kırtasiye malzemesi de hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber