Bu okulda dersler dizüstü bilgisayarda işleniyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2008 10:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Denizli Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu 1-B sınıfındaki 31 öğrenci, derslerin bir bölümünü bilgisayar üzerinde yapıyor. Akıllı tahtanın da kullanıldığı sınıfta dersler dijital ortamda işleniyor.

Denizli Valisi Hasan Canpolat, bilgisayar destekli eğitim uygulamasına geçen Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş'ın da katıldığı ziyarette Canpolat'ı, hayırsever işadamı Ahmet Nuri Erikoğlu'nun oğlu Hüseyin Erikoğlu, okul müdürü Metin Bilki ve öğretmenler karşıladı.

Sınıf öğretmeni Muzaffer Demir, bilgisayar destekli eğitimle ilgili bilgi vererek, 1. sınıfta öğrencilere bilgisayar okur yazarlığı kazandırmaya çalıştıklarını, gelecek yıllarda aşama aşama bilgisayar kullanımını geliştireceklerini söyledi. Vali Canpolat da bütün okulların bu sisteme geçmesini arzu ettiklerini belirterek, velilerin sınıflara akıllı tahta kazandırmasını istedi. Vali Canpolat, daha sonra Ahmet Nuri Erikoğlu İlköğretim Okulu'nda göz taraması yapan Akademi Göz Hastanesi'nin tarama aracında incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber