Ömer U. ile 2 üniversite öğrencisi için 1'er günlük ek gözaltı süresi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Nisan 2008 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ndeki olaylarda tabancayla ateş eden Ömer U. ile dün gözaltına alınan 2 üniversite öğrencisi için polis tarafından 1'er günlük ek gözaltı süresi alındı.

Geçen hafta pazar günü karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olaylar sırasında tabancayla ateş ederken görüntülenen ve perşembe gecesi yakalanan Ömer U'nun sorgusu halen sürüyor.

Ömer U. ile Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde olaylara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Akdeniz Öğrenci Yurdu'nda 4 Nisan Cuma günü yaşanan kavgaya karıştıkları görüntü kayıtlarından anlaşılan ve dün gözaltına alınan üniversite öğrencileri H.A. ve Ü.Ç. için bugün 1'er günlük ek gözaltı süresi alındığı bildirildi.

Ömer U. ile gözaltındaki 2 öğrencinin, sorgularının yarın tamamlanması durumunda savcılığa sevkedilecekleri, ifadelerinin tamamlanmaması durumunda ise yeni ek gözaltı süresi verilerek sorgularının sürdürüleceği öğrenildi.

Öte yandan gizlilik kararıyla yürütülen soruşturma kapsamında, terörle mücadele şubesi müdürlüğü ekipleri, bugün 1 öğrenciyi daha gözaltına aldı.

Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'nde geçen pazar günü yaşanan olaylara elindeki satırla karıştığı öne sürülen A.U.K.'nın ifadesinin alınmasına başlandığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber