Doktor, muayehanesinde saldırıya uğradığını iddia etti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 23 Nisan 2008 19:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ali Faik ATAY/KARABÜK, (DHA)

KARABÜK'te, nöroloji uzmanı Dr. Levent Dülgeroğlu, hastalarına bakmadığı gerekçesiyle muayehanesinde 2 kişinin saldırısına uğradığını iddia etti. Dr. Levent Dülgeroğlu, 5 gün iş göremez raporu alırken, karakola giderek şikayetçi oldu.

Karabük Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde özel muayehanesi bulunan Dr. Levent Dülgeroğlu, Karabük Şirinevler Devlet Hastanesi Dahiliye Servisi'nde yatan R.D. isimli hastanın yakınlarının muayehanesine gelerek kendisini darp ettiğini iddia etti. Dr. Levent Dülgeroğlu, 5 gün iş göremez raporu alarak, karakola gidip kendisine saldıranlar hakkında şikayetçi oldu. Dr. Levent Dülgeroğlu, ?Tatil olmasına rağmen ben hastaneye gelir hastalarıma vizitte bulunurum. Dahiliye servisinde yatan R.D. isimli hastaya da bir bakmamı söylediler. Ben de muayene ettim. Bu arada hasta yakınları, beni cepten ve evden devamlı arıyorlar. Bende, ?Sizin hastanıza baktım, benimle alakası yok ve beni aramayın' dedim. Onun üzerine cep telefonundan bana hakaret ettiler. Daha sonra muayenehaneme gittim. Bu arada sahte hasta ismi ile randevu almışlar ve içeriye girer girmez benim üzerime saldırdılar. İki kişiydiler, biri tuttu diğeri üzerime saldırdı. Tırnağyla ağzımı tutarak yüzümü ve içini yırttılar. ?Seni burada yaşatmayız. Karabük'te sana doktorluk yaptırmayız' gibi tehditlerde bulundular. Hekimlik zor bir meslek haline gelmeye başladı. Görevimizi yaparken tehdit altındayız. Bizi koruyan bir kurum ve güvenlik yok. Kendilerinden şikayetçi oldum? dedi.

Karabük Tabipler Odası Başkanı Okan Arslan ise yaşanan olayı kınayarak, ?Bu tür olaylar Karabük'e zarar vermektedir. Zaten doktor açığımız var. Bu tür doktorları da saldırılarla kaçırırsak, doktorsuz kalırız? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber