Öğretmenin, öğrenciyi hastanelik etti iddiası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2008 17:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

- Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Çataloluk beldesinde bir ilköğretim okulunda ödevini yapmadığı için öğretmeni tarafından dövüldüğü iddia edilen çocuk, hastanede tedavi altına alındı. Öğrencinin velisi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Suşehri Devlet Hastanesi'ne getirilen Çataloluk İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi D.Ö. (9), KBB servisinde muayene edildi. Çocuğun yüzünde darp izlerine rastlanırken, sağ kulağında ise duyma kaybının olduğu gözlendi. Bunun üzerine çocuk, Sivas'a sevk edildi.
Olayla ilgili iddialarda bulunan öğrencinin velisi E.Ö, çocuğunun ödevini yapmadığı için öğretmeni tarafından darp edildiğini ileri sürerek, "Ben çocuğumu okula eğitim görmesi için gönderiyorum, dayak yemesi için değil. Çocuğun dayak olayından sonra psikolojisi bozuldu. Öğretmen hakkında Suşehri Jandarması'na suç duyurusunda bulundum" diye konuştu.
Anne B.Ö ise "Salı günü eve geldiğinde kızımın suratında çeşitli izler gördüm. Nedenini sordum ama söylemedi. Sabah ise okula gitmek istemediğini, öğretmenin kendisini dövdüğünü söyledi. Öğretmenin çocuğumu ödevini yapmadığı için dövdüğünü biliyoruz" dedi.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber