300 kilo olurken bana mı sordun?

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 20 Mayıs 2008 10:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gece rahatsızlanınca 6 hastane dolaştırıldıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen 300 kiloluk Ayşe Akdeniz?(48), acildeki ilk müdahalenin ardından kapıda sabahladı.

Gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Akdeniz, acildeki bir doktorun kendisine, ?300 kilo olurken bana mı sordun' dediğini iddia etti.

Akşam saatlerinde Pendik'teki evinde fenalaşan Ayşe Akdeniz, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İddiaya göre Akdeniz'e hastaneden ?yapacağımız birşey yok' yanıtı verildi. Bunun üzerine Akdeniz, 6 hastane dolaştırıldıktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.

Burada bir süre oksijen verilen Akdeniz, yapılacak başka bir müdahale olmadığı gerekçesiyle dışarı çıkarıldı. Hastane kapısında 8 saat beklediğini öne süren Akdeniz, ?Acı çekiyorum, hastaneye yatmam gerek. Ancak burdaki doktor ?300 kilo olurken bana mı sordun?' dedi. Yardım bekliyorum? diye konuştu. Yetkililer ise 19 Mayıs tatili nedeniyle Obezite Polikliniği'nin kapalı olduğunu ve hastanın başka bir gün gelmesi halinde kendisiyle ilgilenileceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber