Mahkeme kapısını kırıp, polisi yaraladılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mayıs 2008 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda kendilerini kovalayan trafik polisine bıçakla saldırdıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 2 kardeş mahkeme salonunun kapısını kırarak bir polisi yaraladı. Polise mukavemet ve hırsızlık suçundan hakim karşısına çıkarılan kardeşlerden biri tutuklanırken diğerine karakolu temizleme cezası verildi.

Hacıoğlu Mahallesi'nde dün kendilerini kovalayan trafik polisine bıçakla saldıran ve hırsızlık suçundan aranan M.Ç. ve Y.Ç, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

'Hırsızlık' ve 'Polise Mukavemet' suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar, cumhuriyet savcısı tarafından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Zanlılardan M.Ç., görevli memura mukavemet suçundan tutuklanırken Y.Ç.'ye denetimli serbestlik cezası verildi. Mahkeme Y.Ç.'ye haftanın 5 günü karakolu temizleme cezası verdi.

Mahkemenin verdiği karara sinirlenen 2 kardeş adliyede olay çıkardı. Mahkeme salonunun kapısını kıran kardeşler, adliyede görevli polis memuru Yücel A.'yı da elinden yaraladı. Parmağı kırılan polis memuru, Toyotasa İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

OLAY

Hacıoğlu Mahllesi'ndeki olayda trafik polisinin dur ihtarına uymayarak otomobille kaçan M.Ç. ve Y.Ç. adlı kardeşler, evden aldıkları bıçakla polise saldırmıştı. Polisin silahla havaya ateş açması üzerine kaçan zanlılar daha sonra yakalanmıştı. 2 kardeşin hırsızlık suçundan arandıkları ileri sürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber