Yurtta hava tahmini

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2008 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tahminlere göre, yurdun kuzey kesimlerinde bahar mevsimine uygun kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri görülecek.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, İç Ege ile İç Anadolu'nun batısında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve doğu ilçeleri kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 27 İzmir: Parçalı ve az bulutlu 29 Adana: Parçalı ve az bulutlu 28 Antalya: Parçalı ve az bulutlu 28 Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24 Trabzon: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21 Erzurum: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 21 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 34

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber