Milletvekili, konakladığı misafirhanenin ücretini bir senedir ödememiş!

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 18 Haziran 2008 06:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konakladığı tesisin ücretini bir senedir ödememiş!

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak'ın Temmuz seçimlerinde kaldığı DSİ Edirne 11'inci Bölge Müdürlüğü Misafirhanesi'ne olan borcunu ödemediği öne sürüldü. DSİ Sosyal Tesisleri'ne Milletvekili Budak'ın borcunu ödememesi görevlileri zor durumda bıraktı.

AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak, Temmuz 2002 seçimleri öncesi ve sonrasında DSİ 11'inci Bölge Müdürlüğü'nün sosyal tesislerinde eşi Göksef Budak ve yakınları ile birlikte 11 Nisan- 23 Temmuz tarihleri arasındaki değişik günlerde konakladı. Tesislerin lokantasınıda kullanan Milletvekili Budak'a 1678 YTL 75 YKr borç çıkarıldı. Ancak, aradan 14 ay geçmesine rağmen Budak borcunu ödemedi. Milletvekili olması nedeniyle DSİ yetklileri borcun tahsili konusunda Budak'ın üzerine gidemedi. Normal şartlarda konaklamadan sonra çıkışta tüm müşterilerden tahsilat yapılmasına rağmen bu güne kadar Budak'tan tahsilat yapılmadı.

DSİ 11'inci Bölge Müdürlüğü yetkilileri, AKP Milletvekili Budak'ın borcu olduğunu doğrulayarak, "Sanırım milletvekilimiz unuttu. Önümnüzdeki günlerde Su Konferansı için Edirne'ye gelecek ödemeye yapmasını bekliyoruz" diye konuştu. Ankara'da bulunan AKP Edirne Milletvekili Necdet Budak'a ulaşılamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber