Askeri birlikte patlama: 1 şehit, 14 yaralı

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 23 Haziran 2008 22:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki askeri araçta patlama meydana geldi. Patlamada 1 asker şehit oldu, 4'ü ağır 14 asker de yaralandı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan 106. Topçu Alayı'nda nöbet değişimi için devriye görevi yapılan araçta meydana geldi. Nedeni henüz belirlenemeyen patlamada araçtaki 14 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden Ali Koç, Veysel Tufan, Hüseyin Demirbaş ve Mustafa Konuk'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Vücutlarında yanıklar oluşan Mustafa Konuk, Şaban Çeliker, Ali Koç, Aytekin Parlak, Hüseyin Demirbaş ve Veysel Turfan, ambulanslarla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi yanık ünitesine gönderildi.

Yaralı askerlerden Koray Kaplan, İsmail Tomhan, Serkan Öztürk, Serkan Yılmaz, Ramazan Onalt, Harun Raşit Şahin, Ömer Oçak ve Deniz Tutuş, İslahiye Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından İskenderun'daki hastanelere sevk edildi.

Askerlerden hafif yaralı olan Nurettin Şimşek ise kaldırıldığı İslahiye Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Patlamayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı bir açıklama yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber