Tuncay Özkan, '6 Temmuz'da kaos planı' mitinglerine sahip çıktı!

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 03 Temmuz 2008 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tuncay Özkan, gazetelerin "6 Temmuz'da kaos planı" diye verdiği, ayrıca emekli Orgeneral Şener Eruygur ve beraberindekilerin gözaltına alınmasının nedeni olarak gösterilen sinsi eylem planının yalan olduğunu savundu.

Haberi yapanlara "Yalan kusmuğunda boğulacaklar" diyen Özkan, mitingi ne olursa olsun gerçekleştireceklerini belirtti.

Bizkaçkişiyiz platformunun başını çeken Özkan, pazar günü 20 ilde aynı anda yapılacak "Hukuka Saygı" adını taşıyan mitingin yobaz medyanın iftiraları ile engellenmek istendiğini iddia etti. Yapılan haberlerin katılımı etkilemek için üretildiğini savunan Özkan, öncülüğünü yaptığı platformun internet sitesine konuyla ilgili bir açıklamada bulundu.

Tuncay Özkan, açıklamasında, "Miting programlarımızda hiçbir değişiklik olmamıştır, olmayacaktır. Bu mitinglerin tamamı yasal izinler alınarak gerçekleştirilecektir. Sözcü Gazetesi'nde Mehmet Şehirli'nin köşesinde yayınlanan bildiri ile ilgili metin ve imzalar gerçek değildir. Böyle bir çağrı metnimiz yoktur. İftira ve yalanlar bizi imanımızdan, inancımızdan, Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundan döndüremez. Yobaz medya kendi yalan kusmuğunda boğulacaktır. Mitinglerimiz 20 ilde gerçekleştirilecektir." şeklinde savunma yaptı.

Kamil Maman, İstanbul

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber