Trafik polisi ve teknisyen yanarak öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2008 16:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, tankerle çarpıştıktan sonra alev alarak yanan otomobilde bulunan biri trafik polisi, diğeri sağlık teknisyeni 2 kişi yanarak öldü. Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazasında, tankerle çarpıştıktan sonra alev alarak yanan otomobilde bulunan biri trafik polisi, diğeri sağlık teknisyeni 2 kişi yanarak öldü.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde trafik polisi olarak görev yapan Erdem Dündar (34),06 YPM 80 plakalı otomobille Ankara'da tedavi gören eşini ziyaret etmek amacıyla, Sorgun Devlet Hastanesinde Röntgen Teknisyeni olarak çalışan arkadaşı Ömer Bodur (31) ile birlikte Yozgat'tan Ankara'ya yola çıktı.

Kırıkkale-Ankara kara yolunun 4. kilometresinde Abdurrahman Akcil yönetimindeki 06 BJ 3845 plakalı, asfalt dolu tanker ile çarpışan otomobil alev alarak yanmaya başladı. Otomobilde sıkışan Erdem Dündar ile arkadaşı Ömer Bodur yanarak hayatını kaybetti.

Trafik polisi Erdem Dündar'ın cenazesinin memleketi Kırşehir Kaman'da, teknisyen Ömer Bodur'un cenazesinin de Çankırı'da toprağa verileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber