Çelik: İŞKUR'un eli güçlendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2008 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yapılan yasal düzenlemelerle İŞKUR'un elinin daha da güçlendiğini, imkanlara kavuştuğunu, hizmet alanının genişlediğini belirterek, bu imkanların rasyonel bir biçimde ve insan unsuru dikkate alınarak kullanılmasının çok daha önem kazandığını söyledi.

Çelik, İŞKUR İl Müdürleri Toplantısı'nda, iş bulmak amacıyla İŞKUR'a koşan vatandaşın ilgisizlikle karşılaşmasının yıkım anlamına geleceğini ifade ederek, en zayıf noktasındaki vatandaşın kurumdan ümitli ayrılmasının ana görevlerinden biri olduğunu vurguladı.

Başarı için takım ruhuyla çalışmaya ihtiyaç olduğunu vurgulayan Çelik, vatandaşların buna uygun olmayan bir yapıdan netice almasının zor olacağını söyledi.

Çelik, işsizliğin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ciddi bir sorun olduğunu söyledi. Bu konuda sihirli formül aramaya gerek olmadığını dile getiren Çelik, çözümün çalışmak ve ülkeyi kalkındırmaktan geçtiğini vurguladı. Çelik, Türkiye'nin gelişip büyümesinin kronik sorunların çözümü açısından önemli olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber