Denizli üç yıldır en başarılı il

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2008 12:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 yıldır ÖSS'de birincilik elde eden Denizli'nin başarısını, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz planlı ve düzenli çalışmaya bağladı.

Denizli, 3 yıldır ÖSS'de birincilik elde ediyor. 2006 yılında eşit ağırlıkta Türkiye birincisi olan ve 2007'de başarısını biraz daha arttıran Denizli, 2008'e de damgasını vurdu.

ÖSS'de en başarılı iller sıralaması şöyle oluştu: Sayısal 1 Denizli, Karabük ve Burdur, eşit ağırlık Denizli Kırşehir ve Burdur, Sözel 1 Kırşehir, Denizli ve Nevşehir.

Konuyla ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz, "Değerli öğretmen ve müdür arkadaşlarımız, planlı ve düzenli çalışıyor. Buna ek olarak anne ve babalar da eğitime çok büyük önem veriyor. Plan ve düzen sayesinde başarı geliyor." dedi.

Denizli'de eğitime topyekun destek verildiğini de anımsatan Oğuz, "Sivil toplum kuruluşları ve hayırsever işadamlarımız eğitime çok büyük destek veriyor. Bu da iyi bir kenetlenme sağlıyor. Öğretmen ve müdür arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Bu başarı devam edecektir. Denizli'nin başarısı her alanda görülmeye başladı." şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber