Meclis'in bu haftaki gündemi belli oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2008 06:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- TBMM Genel Kurulu, abonelerin, kullandıkları telefon numarasını değiştirmeden farklı bir işletmeden hizmet alabilmesine imkan tanıyan Elektronik Haberleşme Kanunu Tasarısını yasalaştırmak için bu hafta mesai yapacak.

TBMM Genel Kurulu, haftaya, Denizde Can ve Mal Koruma Hakkında Kanunu ve Limanlar Kanununda değişiklik yapan kanun teklifinin görüşmeleriyle başlayacak.

Türkiye ile KKTC Arasında Sağlık Alanında İşbirliğine İlişkin Anlaşmanın Onaylanmasını Uygun Bulan Kanun Tasarısı da Genel Kurulun gündeminde yer alıyor.

TBMM Genel Kurulu, Elektronik Haberleşme Kanunu Tasarısını da temel kanun olarak ele alıp, yasalaştırmak için mesai yapacak.

TBMM Genel Kurulu, salı günü 15.00-20.00, çarşamba ve perşembe günleri ise 13.00-20.00 saatleri arasında çalışacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu, serbest bölgelere yeni düzenlemeler getiren Serbest Bölgeler Kanunu ile Gümrük Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısını görüşmek için 15 Temmuz Salı günü toplanacak.

Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu da aynı gün toplanarak, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan ile AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı'nın ayrı ayrı verdiği, ancak aynı içerikteki kanun tekliflerini ele alacak. Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu ise iki hafta boyunca görüştüğü Su Ürünleri Kanununda değişiklik yapan tasarıyı, 16 Temmuz Çarşamba günü ele alacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber