Doçent, chat yapan Prof. eşini boşuyor

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 15 Eylül 2008 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İTÜ'de doçent olan Derin Serpengüzel, fizik profesörü eşi Ali Serpengüzel için ?Onun yüzünden 800 YTL telefon faturası geliyor? diye boşanma davası açtı

Yüksel KOÇ / İSTİHBARAT

İTÜ İnşaat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Derin Nur Ural Serpengüzel, 11 yıllık evliliğini bitirmek için mahkemeye başvurdu. Biri 6, diğeri de 1 yaşında iki çocuk annesi Derin Serpengüzel, ?İkimiz de kültürlü ve seçkin kişileriz? cümleleriyle başladığı boşanma davasının dilekçesinde, evliliğinin ilk yıllarında mutlu olduklarını, son 5 yıldır problemler yaşamaya başladıklarını belirtti. Derin Nur Serpengüzel, ?İki çocuğun sorumluluğu ile başbaşa kalınca ailemden yardım aldım. Her gün sabah 10'da Koç Üniversitesi'ndeki işine gidiyor, akşam 10'da geliyor. Her akşam yemeğe iştirak etmediği gibi, aile meclisi de kurulamıyor, nitelikli vakit geçirilemiyor? dedi. Eşi Prof. Dr. Ali Serpengüzel'in çocuklarıla ilgili kendisine yardımcı olmadığını savundu.

Aralarında iki yıldır karı-koca ilişkisi bulunmadığını belirten Doç. Dr. Derin Nur Serpengüzel, ?Öyle ki, internet ve cep telefonuyla saatlerce kişisel ilişki kurup benden uzaklaşmıştır. 800 YTL ve daha yüksek gelen internet ve telefon faturalarından şüphelendim. Yaptığım araştırmada bazı sitelere girerek vakit geçirdiğini tespit ettim? dedi.

Derin Nur Serpengüzel, İTÜ'den 2 bin, eşinin ise Koç Üniversitesi'nden 13 bin YTL maaş aldığını belirterek, 6 bin YTL nafaka ve hesaplara da tedbir konulmasını istedi.

?Masayı topla dedim duvara fırlattı?

Eşinin şiddet uygulamaya da başladığını savunan Derin Serpengüzel, ?Bir keresinde sofranın toplanması için yardım istedim, masadakileri duvara fırlattı. Olaylar nedeniyle acile kaldırıldım. Ensemde iki damarım yırtıldı. İlgilenmedi bile? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber