Polis Banu nöbete döndü

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 23 Eylül 2008 05:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Var mısın Yok musun' yarışmasında sempatik tavırlarıyla izleyicilerin gönlünü kazanan polis memuru Banu Albayrak, kazandığı parayla annesine ev alacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü Takip Kontrol Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Banu Albayrak'ı tüm Türkiye Show TV'de yayınlanan ?Var mısın Yok musun? yarışması'nda tanıdı.

İzleyiciyi ekrana kilitleyen sempatik memur, kazandığı 71 bin YTL'den kendisi için tek kuruş harcamadığını söyledi.

İlk turda 4 mavi ile 500 bin YTL'lik bir kırmızı kutu açtıran Albayrak'a, Hamdi Bey 14 bin YTL teklif etti. Albayrak ?20 numaralı kutuyu seçmeyi düşündüm. Orada 200 bin YTL olduğu hissediyordum. Arkadaşlarım al deyince 71 bin YTL'yi almaya karar verdim? dedi.

Hedefinin 100 bin YTL kazanmak olduğunu anlatan genç polis, kazandığı parayla annesine bir ev almak istediğini söylüyor. Kendisi gibi polis olan Emniyet Müdürü babası Hüseyin Albayrak'ın emekli olduktan sonra anılarını yazdığını da söyleyen Albayrak, ?Babamın anılarını kitaplaştırmak istiyoruz. Paranın bir kısmını buraya harcayacağız? dedi.

MOTOSİKLET TUTKUNU

24 yaşındaki Banu Albayrak, ?Yunus timlerindeki görevim sırasında motosiklet tutkunu oldum. Bir motosikletim olsun istiyorum. Ancak yarışma parasıyle değil kendi maaşımla alacağım? dedi. Albayrak, hafta-sonu Başbakan Erdoğan'ın katıldığı AKP Kağıthane Kongresi'nde görevli polisler arasında yer aldı.

Mete YILMAZ - Bülent ŞANLIKAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber