Fırtınanın İstanbul'a faturası ağır oldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2008 20:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul'da fırtınanı yolaçtığı minare devrilmesi, çatı uçması ve ağaç devrilmeleri gibi olaylarda 11 kişi yaralandı.

İl Sağlık Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde meydana gelen olaylarda yaralanan 11 kişi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri ambulansları tarafından müdahale edilerek çevre hastanelere nakledildi.

Saat 16.00 itibariyle Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3, Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 2, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde de 1 yaralının tedavisi sürüyor.

Yıldız Hamidiye Camisinin avlusundaki ağacın, burada Cuma namazı kılan cemaatin üzerine devrilmesiyle 2 kişi yaralandı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi Bekar Sokak'ta yürüyen bir kişi, başına tabela düşmesiyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Nazif Mısbet The Marmara Otelinin önünde Handan Saatçioğlu Gürses de Gazeteci Erol Dernek Sokak'ta binalardan kopan taş parçalarının başlarına isabet etmesiyle yaralandı.

Gümüşsuyu'nda üzerine ağaç devrilen bir kadın da önce Gümüşsuyu Askeri Hastanesine, ardından da Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Cevahir Alışveriş Merkezi önündeki güvenlik kulübesinin fırtına dolayısıyla devrilmesiyle bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Balmumcu'da evinin üzerine ağaç devrilen Tarık Kaya da yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kuştepe Merkez Camisinin devrilen minaresinin enkazı altında kalan Erdoğan Şimşit, itfaiye ekiplerince çıkarılarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayda hafif yaralanan Şengül Şimşit ve İsmail Talay da aynı hastaneye götürüldü.

Zincirlikuyu'da bir iş merkezinin çatısı uçtu. Caddedeki araçlardan 3'ünde maddi hasar meydana gelirken, cadde bir süre trafiğe kapalı kaldı.

Fırtınanın yolaçtığı birçok olayda hafif yaralanan çok sayıda vatandaşın da hastanelere başvurmadığı öğrenildi.

Bazı iş yerleri ve araçlarda da fırtınadan kaynaklanan olaylar nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber