Üniversiteliler terörü lanetledi

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Ekim 2008 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

BURDUR Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nden bir grup öğrenci ?Teröre Lanet Yürüşüyü' düzenledi. Köprübaşı Mevkii'nden Cumhuriyet Meydanı'na kadar sloganlar eşliğinde yürüyen öğrencilerin, yürüyüşe katılma çağrısında bulunduğu bazı kişilerin tavla oynamayı tercih ettiği görüldü

Teröre lanet yürüyüşü, 250 civarında öğrenci ve Burdurlu'nun katılımı ile Burdur Köprübaşı Mevkii'nde başladı. Güzergah boyunca, üniversite öğrencileri yürüyüşü izlemekle yetinen bazı kişilere ?Ne duruyorsunuz yürüyüşümüze katılın? diyerek seslendi. Çağrıya duyarsız kalan bu kişilerin tavla oynamaya devam etmesi dikkat çekti. Öğrenciler, daha sonra yürüyüşe katılan 2 bine yakın kişiyle ?Şehidim hakkını helal et bize', ?Türk Kürt kardeştir PKK kalleştir', ?Önce Türkiye' sloganları eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü.

Yürüyüşü düzenleyen öğrencilerden Uğur Başak, ?Terörü lanetlemek amacıyla biraraya geldik. Terör örgütü unutmasın ki Türk gençliği son neferine, kanının son damlasına kadar bu hainlere karşı koyacaktır. Atalarımızdan bize miras kalan bu cennet vatanı 3-5 çapulcuya bırakma niyetimiz yoktur. Şehit ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz? dedi. Konuşmanın ardından Cumhuriyet Meydanı'nda bir süre daha slogan atan topluluk olaysız dağıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber