Doktor ve hemşire eşine gaspçı kurşunu

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Ekim 2008 17:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Soner KOCAER/ ANTALYA, (DHA)

ANTALYA'da bankadan 25 bin YTL çektikten sonra tapu dairesine uğrayıp evlerinin giden doktor ve hemşire eşi, sokak ortasında silahlı bir gaspçının saldırısına uğradı. Saldırgan hemşirenin elinde bulunan para poşetini alamayınca kadını kolundan, eşini göğsünden tabancayla vurduktan sonra kaçtı.

Olay, bugün saat 14.30 sıralarında Soğuksu Mahallesi 297'nci Sokak'ta meydana geldi. 112 Acil Yardım doktoru olan Kaan Aras, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde görevli hemşire eşi Kamile Aras ile birlikte bir banka şubesinden 25 bin YTL çekti. Çift, daha sonra Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne uğradıktan sonra evlerinin yolunu tuttu. Dr. Kaan Aras eşini otomobilden indirdikten sonra park yerine girmeye çalıştı. Bu sırada başka bir otomobilden inen silahlı bir kişi, Kamile Aras'ın yanına gelerek elindeki para dolu çantayı almak istedi. Gaspçı, direnen hemşire Aras'a ateş ederek kolundan yaraladı. Bu sırada otomobilden inerek hızla eşinin yardımına koşan Kaan Aras da saldırıya uğradı. Silahlı gaspçı doktoru da göğsünden tabancayla vurdu. Çift kanlar içinde yerde kalırken, saldırgan çantayı alamadan kaçtı.

Silah seslerini duyarak yaralıların yardımına koşan çevredekiler, 112 Acil Yardım ekiplerini çağırdı. Kısa sürede yerine gelen ambulansa konulan Aras çifti, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Yaralılar burada tedaviye alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Olay yerinde tabancasını da atarak kaçan gaspçıyı yakalamak için operasyon başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber