TÜRMOB, AKP'li vekile 3. sırada söz verince Gedikli salonu terk etti

Haber Giriş : 21 Ekim 2008 17:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) 19'ncu Seçimli Olağan Genel Kurul'unu protokol kurallarına uyulmadığı için terk ettiğini söyledi.

Gedikli yaptığı yazılı açıklamada, Genel Kurul'dan ayrılmasıyla ilgili olarak bazı haberlerde, Divan Kurulu'na Basın Müşaviri aracılığıyla en son konuşmak istediğine dair not gönderdiği iddialarının kesinlikle gerçeği yansıtmadığını belirtti. Söz konusu notun varlığını iddia edenlerin, bu notun ibraz edilmemesi halinde müfteri durumuna düşeceklerini ifade eden Gedikli, ?En son konuşma talebinde bulunan bir kimsenin program devam ederken salonu terk etmeyeceği de izahtan varestedir. Haberi masa başında kurgulayanların düşmüş oldukları bu tenakuz, kötü niyetlerini açıkça gözler önüne sermektedir? dedi.

Gedikli, protokol kurallarına uyulmaması nedeniyle salondan ayrılmak zorunda kaldığını belirterek şöyle dedi:

?CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve DSP Genel Başkanı Zeki Sezer konuştuktan sonra iktidar partisi temsilcisi olarak Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan adına konuşma yapmam gerekirken, maalesef bu konuda divan ve yönetim tarafından gerekli hassasiyet gösterilmemiştir. TÜRMOB Başkanı Mehmet Timur'a parti genel başkanlarından sonra iktidar partisi temsilcisi ve genel başkan yardımcısı olarak konuşmam gerekliliğini iki kez hatırlatmış olmama rağmen böyle açık bir hatanın yapılmış olması, esef verici hatanın müsebbiplerinin iyi niyetten ne kadar uzak olduklarının sarih bir göstergesidir.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber