Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ekim 2008 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bakanlar Kurulu Toplantısı sona erdi

- Bakanlar Kurulunun, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantısı sona erdi. Başbakanlık Yeni Bina'daki toplantı yaklaşık 5.5 saat sürdü.


Orgeneral Başbuğ, Bakanlar Kurulu toplantısından ayrıldı

- Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, İç Güvenlik Daire Başkanı Tuğgeneral Mustafa Bakıcı ve İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Bakanlar Kurulu toplantısından ayrıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Yeni Bina'da saat 13.30'da başlayan Bakanlar Kurulu toplantısında, Tuğgeneral Bakıcı ve Korgeneral Pekin tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürütmekte olduğu iç güvenlik harekatına ilişkin brifing verildi.

Komutanları, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala uğurladı.


Genelkurmay, Bakanlar Kurulu'na brifing veriyor

- Bakanlar Kurulu toplantısına, Genelkurmay İç Güvenlik Daire Başkanı ile İstihbarat Başkanlarının da katıldığı öğrenildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Başbakanlık Yeni Bina'da yapılan ve kurul üyelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürütmekte olduğu iç güvenlik harekatına ilişkin brifing veriliyor.

Toplantıya, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un yanı sıra Genelkurmay İç Güvenlik Harekat Daire Başkanı Tuğgeneral Mustafa Bakıcı ile İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin'in de katıldığı bildirildi.


Bakanlar Kurulu toplantısı başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Başbakanlık Yeni Bina'daki toplantı, saat 13.30'da başladı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un da katıldığı toplantıda, askeri yetkililer, terörle mücadelede gelinen noktaya ilişkin brifing verecek.

Orgeneral Başbuğ, Başbakanlık Binasına gelişinde Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala tarafından karşılandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber