Ege üniversitesi öğrencilerini iş dünyası ile tanıştırıyor

Haber Giriş : 22 Kasım 2004 13:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Üniversitesi (EÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Gateway Öğrenci Topluluğu işbirliği ile düzenlenen "Kariyer Fuarı 2004", EÜ Kampus Kültür Merkezi Sergi Salonu'nda başladı.

Kariyer Fuarı 2004 ile Ege Üniversitesi öğrenci ve mezunları, iş yaşamıyla tanışma ve kişisel gelişimlerinde doğru adımlar atma fırsatı yakalayacak. İki gün devam edecek organizasyona; EÜ Gateway Öğrenci Topluluğu, Koç Byrce Eğitim Hizmetleri A.Ş, Kal-Der, Keskinoğlu Tavukçuluk, Secretcv.Com, Bamer-Bilgi Araştırma Merkezi, AISEC, Sarıgözoğlu A.Ş, Teknosa, Yapı Kredi Factoring A.Ş, Schneıder Electrıc ve Kamil Koç Otobüsleri A.Ş, IBM katılıyor.

Ege Üniversitesi'nin "Yarınlara Daha Güvenli Bakabilmek İçin" sloganıyla yola çıktığı etkinlikte, kendi sektörlerinde yer edinmiş katılımcı firma ve kuruluşlar, Kampus Kültür Merkezi Sergi Salonu'ndaki standlarında kendilerini tanıtacak, işe alım süreçlerini öğrencilerle paylaşarak, onların CV'lerini kabul edecek. Alanında uzman kişiler güncel uygulamalara ilişkin öğrencilerle birebir görüşerek, iş ve staj olanağı yaratacaklar.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber