Kredi borcu, öğretmeni intihara sürükledi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2008 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir öğretmen, kredi borçları yüzünden intihar etti.

Alınan bilgiye göre, Bozdoğan ilçesinde öğretmenlik yapan B.E'nin (34) Nazilli Zafer Mahallesi'ndeki evine gelen yakınları, kapının açılmaması üzerine çilingir çağırdı.

İçeride yatar halde bulunan B.E, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Nazilli Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. B.E'nin alkolün ardından aşırı miktarda ilaç alarak zehirlendiği bildirildi.

Nazilli Emniyet Müdürlüğünce başlatılan soruşturma kapsamında, B.E'nin intihar etmeden önce bıraktığı notlar bulundu. ''Borç batağına düşmesi nedeniyle delirmek üzere olduğunu'' belirten B.E'nin notunda, ilçe dışında bulunan 5 aylık hamile eşine hitaben, ''Neslihan, seni çok ama çok sevdim, kendine çok ama çok iyi bak. Hayat bundan sonra senin için zor olacak ama sen üstesinden gelirsin'' yazdığı öğrenildi.

B.E'nin, annesine hitaben de ''Size layık bir evlat olamadım. Ama delirmek istemiyorum. Ne olursun beni affet. Çocuğuma sahip çıkın. Benim bu alkol yüzünden hep borçlu olduğumu biliyorsunuz. Babam hep borçlarımı kapattı. Borçlarımı kapatmak için 15 bin YTL kredi çektim, lütfen bu kredimi kapatıverin, Neslihan'a icra gelmesin'' dediği kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber