Korkunç olay kameraya yakalandı/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2008 00:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul, Avcılar'da, kendilerine polis süsü vererek bir restorana giren 2 saldırgan dehşet saçtı. Restoran çalışanlarından 25 yaşındaki A.C.'yi, müşterilerin gözleri önünde saçından sürükleyerek kaçıran, kapıda bekleyen görevli ve bir müzisyene de saldıran şahıslar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Alınan bilgiye göre, olay, 25 yaşındaki A.C.'nin polise başvurmasıyla ortaya çıktı. 5 kişi tarafından kaçırıldığını ve tecavüze uğradığını ifade eden A.C.'nin ihbarının ardından polis, restoranın güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Yapılan incelemeler sonucunda A.C.'nin, kendilerine polis süsü vererek restorana giren 2 kişi tarafından kaçırıldığı belirlendi. Restoran çalışanları ve müşterilerin, şahısların polis olduğunu düşünerek herhangi bir ihbarda bulunmadığı öğrenilirken, kamera kayıtlarında, saldırganların restorant içinde dehşet saçtıkları gözlendi.

A.C.'yi tüm müşterilerin gözleri önünde saçından sürükleyerek arabaya bindiren şahıslar, kapıda bekleyen bir çalışanı da copladı. Bir müzisyene de saldırdıkları görülen şahıslar, daha sonra kaçtı.

Kendilerine polis veren şahısları, dehşet saçtıkları restoranın güvenlik kameraları ele verdi. Görüntüler ve A.C.'nin ifadelerinden yola çıkan Gasp Büro Amirliği ekipleri, saldırganların eşgalini belirledi. Büyükçekmece'de bir ev ve bir otomobile yönelik düzenlenen operasyonlar sonucunda 5 kişi yakalandı. Şahıslardan 3'ünün, kaçırdıkları A.C.'ye tecavüz ettikleri de belirlendi.


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber