Öğretmeni epilasyonda yaktılar

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 07 Aralık 2008 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vücuduna ?Lazer epilasyon' yaptırmak isteyen Çelik'in, 12 seanslık uygulamanın, 4. seansında kasığında 2. derece yanık oluştu. 21 gün rapor verilen Çelik, güzellik merkezi hakkında suç duyurusunda bulundu.

DENİZLİ'DE Müzik Öğretmeni Ceren Çelik (30), tüm vücuduna lazer epilasyon yaptırmak için EGEM Güzellik Merkezi'ne geldi. Çelik, geçen yıl başlayan ve 12 seans sürecek epilasyon için merkeze 3 bin YTL ödedi. 2 ay lazer epilasyon yaptıran Çelik, 12 seansta bitmesi gereken uygulamanın doktorsuz 4. seansında 4 kez geçildiği için kasığında 2. derece yanık meydana geldi. Anestezi durumunda fark edilmeyen olay, genç öğretmenin eve gelmesiyle ortaya çıktı. Evde, şiddetli ağrıların ardından kasığının yandığını gören Çelik, telefonla işletme sahibi Gülden Babacan'ı aradı. Babacan, kendisine, ?Hemetan' adlı bir krem önerdi. Kremi kullanmasına rağmen 5 gün acıyla kıvranan talihsiz öğretmen, yürümekte de güçlük çekince Denizli Devlet Hastanesi'ne gitti.

Hastanedeki tedavide, kasık bölgesinde 2. derecede yanık oluştuğu ve yanığın kalıcı olabileceği söylenerek Çelik'e 21 gün iş göremez raporu verildi. Çelik'in durumu anlatmasıyla hastane yetkilileri adli rapor tuttu. Tutulan raporla polise ifade veren Çelik, Güzellik merkezinden şikayetçi oldu.Konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirten Çelik, ?Eğer birinci derece yanık olsaydı o zaman iz kalırdı ve organda kayıp olabilirdi. Maddi-manevi tazminat davası açtım' diedi. İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, konuyla ilgili idari ve adli işlemlerin baştıldığını belirtti. Güzellik Merkezi yetkilileri ise açıklama yapmadı. MURAT ACAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber