5 günlük hava tahmini

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Aralık 2008 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik), Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta ve Burdur), Orta Karadeniz kıyıları (Samsun ve Ordu), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi (Erzurum, Erzincan, Tunceli, Kars ve Ardahan), Bolu, Düzce ve Tokat ile akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Adana ve Mersin çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların; Ege ile Batı Akdeniz'de (Antalya, Isparta Ve Burdur) kuvvetli olması tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yurdun iç ve doğu bölgelerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun güney, iç ve batı bölgelerinde 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, yurdun kuzeydoğu ve güneybatı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey ve Kıyı Ege'de kuvvetli olarak esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA: Parçalı ve çok bulutlu, güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa ve Bilecik) ile akşam saatlerinden itibaren İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda (Bilecik, Bursa, Balıkesir) buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; bölge genelinde kuzeydoğudan (Poyraz) kuvvetli olarak esecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber