Öğrencilere bıçaklı ve köpekli saldırı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2009 16:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'de bir grup genç ile üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada, 3 öğrenci bıçakla, 1 öğrenci de köpek ısırması sonucu yaralandı.

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören bir grup öğrenci, okul çıkışında sohbet ettikleri sırada, iddiaya göre öğrenci olmadıkları belirtilen 3 kişi, kız öğrencilere ?laf? attı.

Bu sırada öğrencilerin, gruptakileri uyarması sonrası tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine, öğrencilerden Mustafa Çalışkan (22), Barış Özkan (22) ve Emrah Demir (24) bıçakla yaralandı. Öğrenci Hakan Kutlu'nun (27) üzerine ise gruptakiler yanlarında bulunduğu köpeği saldı. Köpeğin ısırması sonucu yaralanan Kutlu ile bıçaklanan 3 öğrenciye, olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.

Köpeğin ısırdığı Hakan Kutlu ile bıçaklanan Mustafa Çalışkan, Toros Devlet Hastanesine, Barış Özkan ve Emrah Demir ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını, saldırganların yakalanması için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber