'MOL' mağazı yeniden açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2009 23:05, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İndirimli açılışında izdihama yol açan, Merter Markalar Birliği'nin önderliğinde kurulan ve Merter-Osmanbey-Laleli'nin kısaltmasından oluşan ?MOL? mağazası, bugün yeniden açıldı.

Pendik Kurtköy'deki Atlantis Alışveriş Merkezi içindeki ?MOL? Mağazası İcra Kurulu Başkanı Oktay Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk halkının Türk ürününe olan güvenini bir kez daha gösterdiğini söyledi.

Özdemir, ?Bizler, uluslararası kalitede ürün veriyoruz. Halkımıza da bize gösterildiği ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Türkiye'nin çeşitli yerlerinden vatandaşların MOL mağazalarının kendi illerinde de açılması için imza kampanyası başlattıklarını öğrendik. Bundan da mutluluk duyduk? dedi.

Almanya'nın Köln kentinde de gelecek ay bir mağaza açacaklarını ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:

?İddiamızı orada da sürdüreceğiz. 'Yeter şimdi sıra Made in Türkiye'de' sloganıyla yola çıktık, birleşme kültürünün ne kadar büyük sinerji olduğunu burada gördük. Gıda ve kozmetik gibi sektörlerde de KOBİ'lerin biraraya gelerek birleşmesi gerekir. Kaybettiğimiz sektörleri geri kazanalım. Yurtdışındaki tüm markalara sesleniyorum; gelin Türkiye'de üretim yapın. Bizim size istediğiniz fiyatı verecek gücümüz var. Mısır'a ve Uzakdoğu'ya gitmeye gerek yok. Türk tekstilinin 'eriyoruz, bitiyoruz' gibi söylemleri tekstil sektörüne zarar vermiştir. Artık tekstilde MOL mağazalarıyla birlikte yeni bir dönem başlıyor.?

Satışa sunulan ürünlerde yüzde 50 indirim yaparak bugün yeniden açılan mağazaya, vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler ve kasalarda uzun kuyruklar oluşturdular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber