Başbakan Erdoğan'ın kutlayan rektör

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ocak 2009 20:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, yaptığı yazılı açıklamayla Erdoğan'ı kutladı.

Gündüz açıklamasına şu ifadelere yer verdi:

İsviçre'nin Davos kentinde geleneksel olarak düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nun 2009 yılı gündeminde yer alan ve Daniel Ignatıus'un yönetiminde R. Tayyip ERDOĞAN, Ban Ki-mun, Amr Musa ve Şimon PERES'in katılımıyla gerçekleşen ?Gazze Ortadoğu'da Barış Modeli? konulu oturumda sergilenen tutumlar karşısında, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın duruşu, giderek daha fazla ölçüde özlemeye başladığımız onurlu konumdaydı.

Türkiye, hem geçmişinden devraldığı miras hem de Yüce Atatürk'ün kurduğu ve geleceğini belirlediği laik ve demokratik cumhuriyet esaslarında bütün dünyanın bildiği önemli bir devlettir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onur yükünü taşıyabilme sorumluluğunu hakkıyla yerine getiren Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın bu yiğit davranışını yürekten kutluyorum. Bu akılcı ve ahlaki davranışın, emperyalist ülkeler karşısında topyekün mücadele etmek zorunda olan mazlum milletlerin, tıpkı Çanakkale Savaşları sonrasında olduğu gibi, uyanışına ve Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine yol açmasını diliyorum.

Prof. Dr. Mustafa GÜNDÜZ

Adıyaman Üniversitesi Rektörü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber