Memura Versace giydiren müzayede

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 08 Şubat 2009 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskidji Müzayedeevi, açık artırma keyfini tabana yaydı. Birbirinden ünlü giyim markaları ve elektronik eşyaların alıcı bulduğu müzayedede Versace pantolon 24, Valentino takım elbise ise 120 liradan kapanın elinde kaldı.

ESKİDJİ, varlıklı kesimin en önemli eğlencelerinden müzayedeyi dar gelirli vatandaşlara da açtı. Kriz nedeniyle ünlü markalar satışlarını artırmak için yüzde 70'lere varan indirim yaparken, Eskidji de dünyaca ünlü Versace, Ferre, Calvin Klein gibi markaları sıfır açılış fiyatıyla açık artırmada satmaya başladı. 800 liralık Valentino takım elbiselerin 120 liraya, 300 liralık Versace pantolonların 24 liraya satıldığı Eskidji'deki müzayedede satışa çıkan ürünler kapanın elinde kaldı.

BİN DOLARA SATILIYOR

MAĞAZALARDA bin dolara satılan Versace takım elbise 150 TL'ye, mağazalarda 250 TL olan Camel Activ ayakkabıları 50 TL'ye, 300 TL'lik Vakko bayan çantaları 50 TL ?ye satıldı. Çocuk kaban ve ayakkabıları ise 20 ile 35 TL'ye alıcı buldu. Piyasada değeri bin 500 TL olan noteboklar ise 180 TL'ye alıcı buldu. Eskidji Tasfiye ve Oto Bölüm Başkanı Olkan Güneş üç hafta önceki sıfır rezervli açık artırmanın vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü bu yüzden bu tarz açık artırmaları bir takvime bağlayarak düzenlemeyi öngördüklerini söyledi. Olkan Güneş, geçen haftaki müzayadeye 140 kişinin geldiğini bu haftakine ise 240 kişinin katıldığını söyledi.

500 liralık bayrak parası çıkarken iade ediliyor

ESKİDJİ Tasfiye ve Oto Bölüm Başkanı Olkan Güneş, dünyaca ünlü markaların satıldığı tasfiye müzayedesine girmek için katılımcıların 500 liralık katılım parası verdiklerini söyledi. Ödemenin kredi kartı ile de yapıldığını vurgulayan Güneş ?Katılımcılar bir ürün aldıklarında ürünün fiyatı bu 500 liradan düşüyor. Hiçbir şey almadıklarında da paraları anında iade ediliyor' diye konuştu. Güneş, tasfiye müzayadesinde elektronikten tabloya kadar yüzlerce kalem ürünün tüketiciye sunulduğunu söyledi.

İyi mal aldım mutluyum

Emekli maaşıyla geçinen İbrahim Tarkan kumaşı ve kesiminin hoşuna gittiğini söylediği İtalyan Valentino marka takım elbiseyi 120 lira vererek aldı. Elbisenin piyasa satış fiyatı olarak üzerinde 800 lira yazıyordu. Tarkan, ?İyi mal aldım, mutluyum' dedi.

Kelepir fiyata lüks marka

ESKİDJİ Tasfiye ve Oto Bölüm Başkanı Olkan Güneş, satılan ürünlerin orjinal olduğunu ve ithal olarak getirildiğini belirterek ?Vatandaş kaliteli ve marka ürünü uygun fiyata almanın keyfini yaşıyor. Müzayedelerin başladığı 3 haftadır gelen müşteri sayısı katlanarak artıyor' dedi. Her hafta yeni ürün ve markaların Eskidji'nin Yenibosna'daki merkezinde satışa sunulduğunu söyleyen Olkan Güneş, sıfır rezervli açık artırmanın vatandaşlardan yoğun ilgi görmesi nedeniyle bu tarz açık artırmaları bir takvime bağlayarak düzenlemeyi öngördüklerini söyledi. Güneş ?Açık artırmaya vatandaşların yoğun ilgi göstermesi ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. Satışlardan elde edilen gelir hedeflerimizin çok üstünde. Önceki hafta 60 bin liralık satış yapılmıştı.Vatandaşların yoğun ilgi göstermesinin en önemli nedeni satışa sunduğumuz ürünlerin dünyaca ünlü markalar olması ve şeffaf bir satış yöntemi ile satılması' dedi.

200 liraya laptop alıp yine geldiler

Polat-Esra Demircan çifti, geçen hafta 200 liraya laptop aldı. Bu haftaki müzayedeye arkadaşlarını da alarak laptop almak için tekrar geldi. Aldıkları bilgisayarın piyasadakilerin üçte bir fiyatına olduğunu söylediler.

Ürün Satış fiyatı (TL)

Valentino elbise 120

Camel ayakkabı 50

Versace pant. 24

Vakko çanta 50

Laptop 200

Çocuk kaban 50

Çocuk ayakkabı 20

İBRAHİM ACAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber