10 liralık telefon için yağmurda sabahladılar

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Şubat 2009 05:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Eyüp'te bir elektromarketin açılışta yaptığı indirimli satışlar izdihama sebep oldu. Vatandaşlar, özellikle 10 liraya satılan cep telefonlarından almak için sabahın erken saatlerinden itibaren yağmur altında saatlerce kuyrukta bekledi.

Eyüp Otakçılar Caddesi üzerinde FlatOfis Alışveriş Merkezi'nde yer alan Darty mağazasının açılışındaki kampanya, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Binlerce kişi, dün saat 19.00'dan itibaren mağaza önünde kuyruğa girmeye başladı. Mağaza yetkilileri, Kurtköy'de bir tekstil mağazasının açılışında yaşanan izdihama benzer bir durumla karşılaşmamak için yoğun güvenlik önlemleri aldı. Mağazanın açılış saatinde izdiham oluşmaması için görevlendirilen 125 kişi, yaklaşık bin 500 müşterinin içeriye gruplar halinde girmesini sağladı. Kuyruğa giren müşteriler sabah 07.00'den itibaren oluşturulan bariyerlerden sıra ile geçirilerek içeriye alındı. Müşteri kuyruğu sabah saatlerinde başlayan sağanak yağmura rağmen uzamaya devam etti. Açılıştan saatler önce sıraya girenlerden bazıları vakit geçirmek için kağıt oynarken, bazıları ise alışverişe çuvalla geldi.

Çok sayıda ürün alıp kendi dükkanında satacağını söyleyen Hasan Demir, her üründen yalnızca 1 tane alınacağı kuralını duyunca hayal kırıklığına uğradı. Yeni evli Özlem ve Hakan Bunlu çifti de, 6 saatlik beklemenin ardından bin 349 liraya LCD televizyon alabildikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber